Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Problematic] New users not able to send messages for activation purposes.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    [Problematic] New users not able to send messages for activation purposes.

    First off, hello, i'm new here as of about a few hours ago at most i think. I've had the good fortune of digging way too deep into ways to contact the people who are able to verify accounts and activate them. I'm assuming that's still how this works.


    So right there, there's a giant problem. I couldn't send messages through this site itself. It just shows up as a "start typing to write a message" which doesn't actually let you type anything. This was FF with all kinds of security stuff, so i figured i'd use vanilla chrome. Same problem, no messages able to be sent. Even tried IE (for gods sake) and nothing there either.

    While i can get behind the manual verification of new users, kindly do make sure the system actually works.

    That's all. This isn't for me anymore but for everyone else who might have the same problems.
    Cheers.

    E1: Tried to upload an image depicting the now visible and functional "compose new" button, which was absent when i was trying to message the right people. It failed.
    Last edited by Cyriel; 2 weeks ago.

    #2
    Hm, sorry to hear there's issues activating now. The inability to send messages might be a very recent hiccup, as I've noticed new users over past couple months; were you trying to private message, write on their profile, or something different?

    And images uploaded to the site database aren't working at the moment, outside links function though - imgur and the like work well.
    Makes Dark Souls look like a casual 'E for Everyone' Care Bear Island Adventure game. -HarmlessBreeze about Long live the Queen
    Life is more fun when you are insane. Just let go occasionally. -yakcamkir
    Spoiler

    Comment


      #3
      Originally posted by Byzantine2014 View Post
      Hm, sorry to hear there's issues activating now. The inability to send messages might be a very recent hiccup, as I've noticed new users over past couple months; were you trying to private message, write on their profile, or something different?

      And images uploaded to the site database aren't working at the moment, outside links function though - imgur and the like work well.
      Well i managed to very convolutedly contact one of the people in the list through their twitch channel. I've sent an email to an (apparantly) old stickied poster that listed it but i never heard back from it. 3 days later i contacted the person via twitch, and in the meantime i've written to the site admin 3 times via the "contact us" button at the bottom over the course of a week or so.

      I've only been "cleared" roughly 18 or so hours at most. I have no idea if other people are having the same problems i have but it was hard enough being able to voice the concerns that come with a problem like such :P

      Worth looking into at the very least.



      That button didn't exist prior to getting approved.
      The button on user specific profiles for contacting them redirects to the messaging page with no ability to write anything, and the vbulletin messenger would open a new window with again no way to type anything. This in all 3 browsers, with and without scripts blocked.
      Last edited by Cyriel; 2 weeks ago.

      Comment

      Working...
      X